logo nieuw

Vergoeding Zorgverzekering

In de meeste aanvullende verzekeringen van uw zorgverzekering zit een budget voor huidbehandelingen. Dit budget kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld het behandelen van acne, littekens, wijnvlekken of ontharen. In de meeste gevallen geldt deze vergoeding niet voor huidbehandelingen die niet voor uw gezicht zijn. Bij camouflagetherapie telt uw hals ook mee.

Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar of uw behandeling in aanmerking komt voor vergoeding. Na betaling, direct na behandeling, kunt u de factuur indienen voor vergoeding bij de zorgverzekeraar. LET OP: wij zijn per 1-1-2023 overgestapt naar branchorganisatie De huidprofessional. Niet alle zorgverzekeringen vergoeden de behandelingen via deze nieuwe branchorganisatie! Beauty-Factor is in het bezit van onderstaande specialisaties die in aanmerking kunnen komen voor vergoeding:

Acne-behandeling
Hebt u een ernstige vorm van acne en/of acnelittekens in uw gezicht?
Wij adviseren de volgende behandelingen:
Camouflage-therapie
Camouflage-therapie is een behandeling om littekens, spataderen, huidaandoeningen met kleurafwijkingen minder opvallend te maken. Hebt u littekens, wijnvlekken, pigmentvlekken of andere ontsierde oneffenheden in uw gezicht en hals?
Wij adviseren de volgende behandelingen:
Elektrisch ontharen
Hebt u als vrouw last van extreme haargroei in uw gezicht?
Wij adviseren de volgende behandelingen: