logo nieuw

Dermaroller

Dé eerste en enige echte originele Dermaroller

Een operatieve ingreep is een brug te ver voor je. Je wilt echt wel een methode die echt wat voor je huid doet en die zorgt voor een zichtbare en voelbare huidverbetering! Goed nieuws, want de dermaroller zorgt voor een daadwerkelijk natuurlijk verkregen huidverjonging, zonder drastische schoonheidsoperaties.

Dermaroller therapie is een micro-chirurgische needling behandeling, een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen en elastinevezels. Dit resulteert in een duidelijke verbetering van de huidtextuur bij:

  • Acné-littekens

  • Verouderde- en zonbeschadigde huid

  • Rimpels en lijntjes

  • Pigmentvlekken


De dermaroller wordt gebruikt voor het maken van duizenden microscopisch kleine gaatjes in het dermis. Na de behandeling zal het lichaam een natuurlijk herstel en regeneratie van de huid opstarten. De textuur van de opperhuid verandert al na enige dagen, aanmaak van collageen en elastine zal enkele weken tot maanden duren.

Voor goed resultaat volstaan 3 behandelingen met tussenpauze van 3 maanden. In sommige gevallen van diepere (acné) littekens zullen er tot 5 behandelingen nodig zijn. De down-time van een behandeling is niet langer dan 12 tot 18 uur. Onmiddelijk na de behandeling zal de huid er erg rood uitzien, en warm en gespannen aanvoelen. Dit vermindert na 2 uur met nog een beetje roodheid de volgende dag. De dagen na een behandeling, wanneer de huid begint te herstellen en regenereren, kan de huid droger dan normaal aanvoelen en een beetje afschilferen. Na 6 dagen is het belangrijk je huid aan een anti-aging regime te onderwerpen. Gebruik daarom de Home-dermaroller met daarnaast de juiste verzorgingsproducten. Het gebruik van de Home-dermaroller zorgt ervoor dat de werkzame stoffen van de producten tot 200 maal meer de huid infilteren.

Bij de salon-behandeling worden steeds steriele single-use medical rollers gebruikt, die dieper gaan dan de Home-dermaroller. Kwaliteit en veiligheid zijn steeds gegarandeerd. Dermaroller therapie mag enkel door getrainde behandelaars en geautoriseerde klinieken uitgevoerd worden. De plaats die behandeld gaat worden, wordt verdooft met EMLA-crème die u zelf dient te halen op recept van uw huisarts. Aanvaard geen behandelingen met producten voor het needling systeem dat geen ISO13485 certificaat heeft voor medische doeleinden. Daarnaast bezit Dermaroller een CE- en FDA- certificatie voor medisch materiaal en het ISO9001/2000 cetificaat voor qualiteit.


Salonbehandelingen
 

Gelaat € 130,00
    Sorteer op: