logo nieuw

Wimpers en Wenkbrauwen

Harsen - Verven - Epileren
 
Wimpers of Wenkbrauwen verven € 12,00
Wimpers en Wenkbrauwen verven € 22,00
Wenkbrauwen epileren/harsen € 12,00
Wenkbrauwen epileren/harsen en verven € 22,00
Wenkbrauwen epileren/harsen, verven en Wimpers verven    € 30,00
Kin of Bovenlip harsen € 12,00
Kin en Bovenlip harsen € 22,00
  
TIP: Kijk het filmpje onder de producten om zelf uw wenkbrauwen te epileren!

Henna Brows

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. In het algemeen blijft de henna ongeveer 1,5 week op de huid en 5-6 weken op de haren zitten. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

De henna van BrowTycoon is zeer veilig om de wenkbrauwen mee te verven. Deze henna is een plantaardig natuurproduct dat wordt gemaakt van de struik Lawsonia Inermis. Het is vrij van PPD, zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten! Onze specialisten gebruiken diverse hennakleuren en combinaties daarvan.

Henna zal de structuur van de wenkbrauwhaartjes niet beschadigen, het is zelfs gezond voor het haar! Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Daarnaast is het uitermate geschikt voor vrouwen waarbij normale wenkbrauwverf niet lang houdt. 

Contra indicaties

  • Allergie voor Henna/walnoten
  • Glycose-6-fosfaat-dehydrogenase (G6PD)
  • Gebruik van Lithium
  • Wondjes rondom de wenkbrauwen
  • Recent geverfde wenkbrauwen
BrowTycoon € 24,00
BrowTycoon incl. epileren/harsen       € 30,00

Wimperpermanent / Lash Perm met klemmetjes


Tot 6 weken lang perfect gekrulde wimpers voor € 29,00. Het kan nu in een behandeling die slechts 45 minuten duurt. De wimperkrultang kan daarmee definitief in de prullenbak! Door uw wimpers een semi permanente krul te geven bespaart iedere vrouw 's ochtends tijd, zorgt voor een open en verleidelijke blik op welk tijdstip van de dag dan ook en voorkomt dat wimpers onder de last van mascara bezwijken en hun normale vorm terug aannemen gedurende de dag. Ook is de krul, vergeleken met die van de authentieke krultang, vele malen mooier.

De methode met klemmetjes is door het gebruik van een gepatenteerd systeem volledig veilig voor huid en ogen en daarom geschikt voor iedereen. Je kunt je eigen mascara blijven gebruiken, maar eventueel ook laten verven door ons na de behandeling (+ € 6,00).

  

 

Wimperlift / Lash Lifting met rolletjes


Refectocil Eyelash Curl met collageen en cysteïne geeft je wimpers een prachtige krul, waardoor de ogen groter en expressiever lijken. Tegelijkertijd worden de wimpers gevoed. In tegenstelling tot een mechanische wimperkrultang vormt Refectocil Eyelash Curl de wimper met de krul die tot 6 weken aanhoudt. Collageen is een van de vaak voorkomende structurele eiwitten in het menselijk lichaam. Samen met het aminozuur cysteïne, dat heeft bewezen bij te dragen aan de ontwikkeling van de haar, voeden en beschermen deze actieve ingrediënten de wimpers tijdens de behandeling, waardoor ze er verzorgd en voller uit kunnen zien.

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost €39,00. Ook kan je na de behandeling ervoor kiezen om door ons je wimpers te laten verven (+€6,00)

 
 

 

Sorteer op:
 
LashExtender


InStock
20.30
MascaraDiva


InStock
16.95
Neicha - Glamorous Mascara


InStock
25.00
Neicha - Make-up Remover


InStock
25.00
Pincet met print


InStock
5.95