logo nieuw

Handen

Uw nagels kunnen breken of scheuren. Door nagelbijten kunnen uw nagels er lelijk uit gaan zien. Mooie nagels en handen zijn uw visitekaartje. u krijgt maar één keer de kans een eerste indruk te geven.

Acrylnagels zijn de oplossing voor iedereen die mooie nagels wil. Door het gebruik van professionele nagelproducten zoals CND (Creative Nail Design) krijgt u de mooiste nagel(bed)verlengingen en nabehandelingen. Bekende nederlands zoals Corry Konings en Charlene hebben hun nagels door ons laten verzorgen.

Naturel-look
Een natuurlijk uitziende nagel. Er wordt een laagje naturelkleurige acryl over uw eigen nagel geplaatst. Dit wordt meestal gedaan door mensen die hun nagels lakken of waarbij de nagel er mooi maar niet opvallend uit hoeft te zien.

French-look
French-look is een nagel waarbij de vrije rand wit is en het nagelbed naturel/roze. De vrije rand kan eventueel ook in andere kleuren/glitters worden opgezet.

Nagelbedverlenging
Net als bij de french-look krijgt u een witte of gekleurde vrije rand, maar op het nagelbed wordt een dekkende roze aangebracht, waardoor je een langer nagelbed kan creëren. Ideaal voor nagelbijters.

Nabehandeling
Uw eigen nagels groeien en het acryl groeit gewoon met uw natuurlijke nagels mee. Daarom dienen de nagels om de 3 á 4 weken worden bijgewerkt. Deze periode is afhankelijk van hoe snel uw nagels groeien. na verloop van tijd zit het breekpunt van de nagel niet meer op zijn plaats, waardoor de nagel eerder kan gaan breken.

Spa manicure
Het is een trend om naar de nagelstudio te gaan voor alleen een spa-behandeling. Met deze behandeling verzorgen wij uw natuurlijke nagels en nagelriemen. U krijgt een verfrissend badje, scrub, masker en een massage met verzorgende lotion. Gaat u voor de luxe behandeling dan kunt u kiezen om te lakken of een paraffinebad (manicure).

Entity Dip & Buff
Dip & Buff is een kunstnagelsysteem en heeft geen geur, heeft geen lamp nodig om uit te harden, is een snelle service en vaak geschikt voor klanten met een overgevoeligheid voor andere kunstnagel producten. Bovendien bevatten de base- en topcoat vitamine A en E en Calcium om de nagels te beschermen. Dip & Buff kan in French manicure, maar ook in kleur gezet worden. 

BIAB-nails
Builder in a Bottle is sterker dan Shellac, maar dunner dan acrylnagels. De rubberbase gebruiken we als basis voor de CND Shellac of als versteviging opgebouwd uit meerdere lagen als vervanging van acryl.

Gellex polygel
Sterker dan gel en flexibeler dan acryl is het nieuwe all-in one product. Perfecte hechting en geen vervelende luchtjes meer! 

CND Shellac
HET HYBRIDE KLEURSYSTEEM VAN SHELLAC! Shellac wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels. Zo is Shellac een hypoallergene, 3-free formule. Shellac is alleen via de professionele salons verkrijgbaar als behandeling, dus ook bij ons!

CND Vinylux
Een week lang perfect gelakte en glanzende nagels, zonder het aanbrengen van een basecoat! Nu voor thuis gebruik, in de kleuren van Shellac bij ons verkrijgbaar.

TIP: Kijk de filmpjes onder de producten om zelf CND Shellac te verwijderen van uw nagels of om zelf uw nagels te lakken met CND Vinylux!
 

Salonbehandelingen

 
Spa Manicure 26,50
Spa Manicure Luxe (incl. paraffinepakking of lakken met gewone lak) 35,25
Spa Manicure Luxe (incl. lakken met Shellac) 41,50
Paraffinepakking 17,50
Lakken met Vinylux 17,50
Lakken met Shellac 30,00
Lakken met Shellac French-look 33,00
       
Nieuwe set Naturel-look verlenging 52,00
  Naturel-look versteviging 42,00
  French-look verlenging 62,00
  French-look versteviging 52,00
Nabehandeling Naturel-look opvullen 31,50
  Naturel-look opvullen en lakken met Shellac 41,50
  French-look 41,50
  French-look meer kleuren 49,00
Reparatie Losse afspraak vanaf 3,55
  Bij nabehandeling (max. 2 nagels)   Gratis
Acryl afhalen (incl. nagelverzorging) 18,50
Acryl afhalen en lakken met Shellac 39,50


 

Sorteer op:
 
Afweekfolies 10 stuks


InStock
1.95
Afweekset voor Shellac


InStock
19.95
CND - Rescue RXx


InStock
6.95 Bestellen
CND - Solar Oil


InStock
4.50 Bestellen