logo nieuw

Injectables / Botox

Als u er jonger en uitgeruster uit wilt zien, uw gelaatstrekken wilt verbeteren, het ouderingseffect wilt verminderen en uw zelfverzekerdheid wilt vergroten, zonder ingrijpende chirurgie, littekens of wachten tot de resultaten zichtbaar zijn: injectables is uw antwoord.

Mevrouw Christa Stojkovic is cosmetisch arts op diverse locaties in Nederland en aangesloten bij NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Hierdoor moet zij de nieuwste technieken volledig beheersen en perfect op de hoogte zijn van de laatste productontwikkelingen. 
Mevrouw Christa Stojkovic is aanwezig op vrijdag 30 juni (14-17 uur), donderdag 14 september (14-17 uur), vrijdag 27 oktoberi (14-17 uur) en donderdag 7 december (14-17) op afspraak. Gelieve tijdig af te bellen wanneer een afspraak niet door kan gaan. Helaas komt het teveel voor dat klanten niet op komen dagen. Aangezien we snel vol zitten en eventueel met een wachtlijst moeten werken, kunnen we andere klanten nog helpen.

Wij hebben voor u de verschillende middelen op een rijtje gezet. Welk middel het beste bij u past is afhankelijk van vele factoren. De prijs is afhankelijk van de hoeveelheid materiaal er gebruikt gaat worden. Hieronder worden dus prijzen aangegeven wat het ongeveer kan gaan kosten. Maak vrijblijvend een afspraak over de mogelijkheden, de te verwachten resultaten en de prijzen van injectables.
 


Salonbehandelingen
 

Spierverslapper (voorhoofd, frons en kraaienpootjes)    
Botox 1 regio 175,00
  2 regio's 250,00
  3 regio's 325,00
Botox Dry (beide oksels)   500,00
       
Tijdelijke fillers      
Juvederm (fijne lijntjes, rond mond) 0,5 ml 250,00
  1 ml 500,00
Sculptra (wangen, kin, kaaklijn of holle slapen)   600,00
Liquid Face lift (wangencontour en/of kinlijn lift) vanaf 1.000,00
       
Locale vetophopingen afbreken / Lipolyse vanaf 150,00
(zwembandjes, onderkin, hamsterwangen, kaaklijn, rugplooi, zadeltassen)
 

Foto's

  
 Lipfiller


 Botox light (1 dosis verdeeld over 3 zones voor een natuurlijk effect)


 Neuscorrectie