logo nieuw

Voeten

We besteden vaak veel aandacht aan het manicuren van de handen en aan gezichtsverzorging. De voeten daarentegen zijn vaak een beetje vergeten gebied, terwijl ze je toch de hele dag moeten dragen. Daarom is het wel eens fijn om je voeten helemaal te verwennen. Als het straks weer slipperweer is, is het natuurlijk fijn als je voeten er mooi en verzorgd uitzien, maar dat geldt ook als je voeten nog verstopt zitten in je sokken.

Pedicure
Met een regelmatige verzorging van de voeten voorkomt u pijnlijke klachten, zoals eelt of likdoorns. De pedicure verzorgt uw nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandelt zij kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels.

Spa pedicure
Het is een trend om naar de nagelstudio te gaan voor alleen een spa-behandeling. Met deze behandeling verzorgen wij uw nagels en nagelriemen. U krijgt een verfrissend badje, scrub, masker en een massage met verzorgende lotion. Gaat u voor de luxe behandeling dan kunt u kiezen om uw teennagels te laten lakken met Shellac of Vinylux.
 

Salonbehandelingen

 
Pedicure 28,25
Pedicure en lakken met Shellac 45,25
Spa pedicure 26,50
Spa pedicure luxe (incl. lakken met gewone lak) 35,25
Spa pedicure luxe (incl. lakken met Shellac) 43,50
Lakken met Vinylux 17,50
Lakken met Shellac 32,50
Lakken met Shellac French-look 36,00
Shellac van teennagels afhalen (incl. nagelverzorging) 16,50

Sorteer op:
 
Afweekfolies 10 stuks


InStock
5.95