logo nieuw

Permanent Make-up

Permanent Make-Up (PMU) is ideaal voor iedereen. In het bijzonder de mensen die veel sporten, naar de sauna gaan, moeite hebben met make-up aanbrengen, een vette huid hebben waarbij make-up moeilijk blijft zitten. Kortom de ideale oplossing om zo uw bed uit te stappen met een natuurlijke look.

PMU blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar, maar blijft het mooiste wanneer het ieder jaar met één behandeling wordt opgefrist.

Vergunning
Laat je PMU alleen zetten in een studio met een vergunning. Een behandelaar zonder GGD-vergunning werkt illegaal. Bovendien is bij behandelaars die zonder vergunning werken, vanuit bijvoorbeeld een keuken of zolderkamer, niet gecontroleerd of men veilig of hygiënisch werkt. Hierdoor zijn de gezondheidsrisico's groot. Zo kun je bijvoorbeeld besmet raken met hepatitis B of C of hiv als naalden of andere materialen niet goed schoon zijn. WIJ ZIJN IN HET BEZIT VAN DE VERGUNNING VAN MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID! Voor meer informatie www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Uiteraard werken wij met het meest geavanceerde apparaat ter wereld voor Permanent make-up dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De safety hygiëne (naald)module zorgt voor de meest hygiënische manier van werken. De pigmenten voldoen aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid.

De behandeling
Voordat de behandeling plaats vindt, wordt er door de PMU-specialist de plaats die behandeld gaat worden, verdoofd met EMLA-crème die u zelf dient te halen op recept van uw huisarts. Wanneer de verdoving is ingewerkt en de crème verwijderd, wordt de PMU voorgetekend en in overleg de uiteindelijke PMU in de huid gezet. Afhankelijk van de huid kan een nabehandeling nodig zijn.

Ik wil mijn wenkbrauwen met PMU laten zetten, welke techniek kan ik het beste gebruiken?
Door het tekenen van haartjes krijgt u natuurlijke wenkbrauwen. Haartjes kunnen getekend worden met zowel een naaldmodule in het PMU-apparaat als met Microblading. Microblading is een tatoeage-techniek waarbij een disposable "mesje" wordt gebruikt om semi-permanent pigment aan de huid toe te voegen. Microblading is de nieuwere techniek op het gebied van hairstrokes, maar de hairstrokes zijn ook mooi te zetten met het apparaat. Het kan zijn dat een opfrisbehandeling met microblading sneller nodig is, omdat deze oppervlakkiger gezet wordt. Dit verschilt per huidtype, daarom adviseren we voor microblading na 7-8 maanden een opfrisbehandeling en hairstrokes gezet met het apparaat na 1 jaar.

Dan kan u nog kiezen tussen powderbrows of de wenkbrauw volledig in te kleuren. Bij powderbrows lijkt de wenbrauw zacht ingekleurd te zijn met poeder make-up. Het begin van de wenkbrauw loopt in een zachte lijn door naar een vol uiteinde. Wanneer u ervoor kiest om de wenkbrauw volledig in te kleuren, dan is duidelijk de omlijning van de wenkbrauw te zien.

Correcties en verwijderen van PMU
Verkeerd opgekleurde wenkbrauwen of eyeliners kunnen worden gecorrigeerd en perfect op kleur worden gebracht. Nagenoeg alle problemen kunnen hiermee worden opgelost. Tevens kan PMU verwijderd worden met laser. Eye-liners kunnen niet worden verwijderd wel gecorrigeerd.

Nazorg
De gepigmenteerde huid moet de eerste week droog blijven. De eerste week het volgende laten: UV-licht, sauna, zwembad en het zelf verwijderen van pigmentkorstjes. Bij de intake ontvangt u een uitgebreide nazorg instructie.

 

Salonbehandelingen
 
    Incl. 1 nabeh   Opfrissen
Wenkbrauwen Powder/Volledig 280,00   93,50
  Hairstrokes/Microblading 250,00   83,50
Eyeliner Onder 145,00   48,50
  Boven 165,00   55,00
  Onder en Boven 267,50   89,50
Correcties of verwijderen Prijs op aanvraag

Wilt u wenkbrauwen en eyeliner(s) in 1 behandeling doen, dan ontvangt u 10% korting! Dit geldt ook voor het opfrissen van uw Permanent Make-up.













 

Foto's


  Hairstrokes met Microblading


  Hairstrokes met microblading


  Hairstrokes met microblading
     
  
  Powderbrows direct na de behandeling


   
 Eyeliners om wimperrand te accentueren



 

Sorteer op:
 
Pincet met print


InStock
5.95