logo nieuw

Carbon laser peeling

Met de carbon laser peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verminderd worden. Daarnaast is deze peeling ideaal voor het herstellen van de vette huid. Door de combinatie van lasertechnologie en medische koolstof wordt de huid op een effectieve manier diep gereinigd. Tevens zorgt de carbon laser peeling voor huidverjonging.

Nadat het te behandelende gebied is gereinigd wordt de carbon peeling aangebracht. De laser zet de koolstof van de opgedroogde carbon peeling om in warmte, waardoor deze verdampt. Door dit effect kan het dode huidcellen en onzuiverheden verwijderen. Afschilfering kan de huid verstrakken en zuiveren. De carbon laser peeling werkt tevens van binnen uit, waar het de elasticiteit van de huid stimuleert en de talgklieren verwarmt waardoor de talgproductie verminderd.

Voor een optimale huidverbetering (afhankelijk van de conditie van de huid) zijn er 4 tot 6 sessies per jaar nodig. De behandeling mag iedere 3 tot 4 weken herhaalt worden en bij acne in kuurverband zelfs elke 2 tot 3 weken.
 
Salonbehandelingen

 
Per behandeling     (45 minuten)        78,00
Kuur 6 behandelingen   390,00


 
Foto's