logo nieuw

Huidverzorging

Monu - Huidverzorging
Gebruik makend van Monu-producten en onze expertise, specialiseren wij ons in behandelingen voor zowel mannen als vrouwen, die aangepast worden aan de behoefte van de huid op dat moment. Voor een optimaal resultaat voorzien we iedere behandeling van een huidanalyse en advies. Daardoor haalt u een maximaal voordeel uit het product. De producten zijn uiterst doeltreffend, de resultaten eenvoudig: EEN BETERE HUID!! Monu doet er altijd alles aan om te verzekeren dat de producten voldoen aan een streng ingrediëntenbeleid en volgens de hoogste normen worden ontwikkeld. Geen enkel van de bestanddelen worden op dieren getest. Tevens bevatten de producten geen synthetische parfums of kleurstoffen en veel producten zelfs geen parabenen.

Om resultaten te bereiken en te houden, op het vlak van huidverzorging, is een combinatie van behandelingen door onze specialisten en een correcte thuisbehandeling noodzakelijk. De salonproducten zijn namelijk anders dan de producten die thuis worden gebruikt. Uniek vinden wij het masker, die de schoonheidsspecialist iedere salonbehandeling zelf aanmaakt. Doordat we keuze hebben uit 14 extracten op basis van planten, bieden we oneindige variatiemogelijkheden op maat van uw wensen.

Medik8 - Huidverbetering
Medik8 is toegewijd aan het produceren van hoogwaardige huidverbeteringsproducten met de beste ingrediënten op de juiste sterkte en met een bewezen staat van dienst. Het merk heeft op maat gemaakte lijnen voor specifieke huidproblemen. Medik8 test nooit op dieren en zullen nooit een ander bedrijf vragen om namens hen te testen. Conserveringsmiddelen vormen een essentieel onderdeel van elke cosmetische formulering: ze voorkomen dat de producten na verloop van tijd verslechteren. Medik8 is 100% parabenen vrij, door de conserveringsmiddelen weg te laten of te vervangen door schonere alternatieven. Bijna alle Medik8-producten kunnen worden gebruikt door veganisten en bevatten geen dierlijke ingrediënten. Sommige van de producten bevatten noten of tarwederivaten en we raden altijd aan de ingrediëntenlijst op het product grondig te controleren als u allergieën heeft.

Meditopics - Huidverbetering
De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten en maskers.
 
Salonbehandelingen

 
Extra massage (15 minuten) € 15,25
Wanneer u volledige ontspanning wilt, kunt u de behandeling verlengen met een extra massage.
 
Facial Express (30 minuten)  € 30,50
Reinigen, exfoliëren, onzuiverheden verwijderen, booster en moisturiser.
 
Facial Basic (45 minuten) € 45,75
Reinigen, exfoliëren, onzuiverheden verwijderen, uniek masker, booster en moisturiser.
 
Facial Extra (60 minuten) € 61,00
Reinigen, exfoliëren, onzuiverheden verwijderen, massage, uniek masker, booster en moisturiser.


 

Sorteer op:
 
Fat Forest - Lip balm


InStock
5.95 Bestellen