logo nieuw

Meditopics - Biologische peeling (200ml)

Meditopics - Biologische peeling (200ml)
20.95
InStock
Aanvullende productinformatie

Wanneer géén druk mag worden uitgeoefend, alléén de enzymatische werking gebruiken.

De Biologische Peeling bevat twee zeer actieve eiwitsplitsende plantaardige enzymen, namelijk papaïne uit de papayavrucht en bromelaïne uit de ananasvrucht voor de enzymatische werkingPuimsteen korreltjes zorgen voor de mechanische werkingDe peeling normaliseert en activeert het biologische vernieuwingsproces van de huid, verstopte poriën gaan weer open, impuriteiten, meeëters en afgestorven huidcellen worden op een zachte manier verwijderd. Door een regelmatige toepassing van deze peeling worden onregelmatigheden minder en een vroegtijdig slappe en vale huid krijgt zijn frisse, stevige en gladde aanblik weer terug.


Gebruiksaanwijzing

*  Voor dagelijks gebruik (mechanisch, bijv. als reiniging door de patiënt thuis gebruikt)

Neem ongeveer een theelepel poeder in de handpalm en voeg daarbij enkele druppels warm water, totdat er een goed verdeelbare brij ontstaat. Met een warm kompres het te behandelen lichaamsdeel van tevoren goed bevochtigen en daarna de brij aanbrengen. Gedurende 1 à 2 minuten een zeer zacht roterende massage (mechanische peeling) uitvoeren. Telkens wanneer de massa te droog wordt, de vingers opnieuw bevochtigen en de roterende massage vervolmaken. Met een kompres afwassen met lauwwarm water.

*  Als peelingbehandeling (enzymatisch en evt. ook mechanisch)

Een ruime theelepel poeder met een beetje warm water in een bakje tot een brij mengen en na het bevochtigen op het te behandelen lichaamsdeel aanbrengen. Telkens wanneer de massa te droog wordt, de substantie opnieuw bevochtigen. Voor een optimale werking moet het opgebrachte product vochtig blijven. De enzymatische werking begint in een vochtige omgeving pas ná 10 minuten (enzymatische peeling). Met warme kompressen afnemen en een aangepaste crème aanbrengen. Eventueel kunt u in de 10 minuten wachttijd een roterende massage uitvoeren zodat u ook de mechanische werking gebruikt.

Heeft u binnen uw praktijk niet de tijd om op de werking van enzymen te wachten, dan kunt u ook kiezen voor alleen de mechanische werking van de peeling. Dankzij de toevoeging van puimsteenkorreljes kunt u een zachte, roterende massage uitvoeren (mechanische peeling). Steeds vochtig houden, zodat het masseren, dankzij het sterk hygroscopische karakter van het peelingpoeder, weer gemakkelijker gaat. Wanneer er géén druk mag worden uitgeoefend géén mechanische peeling toepassen.

N.B. Niet gebruiken direct rond de ogen.


Ingredients

Aluminium silicate, papain/bromelain, pumice


Terug naar overzicht