logo nieuw

MicrodermabrasieDe MicroSkinPolish-behandeling bestaat uit drie krachtige, veilige en bewezen technologieën. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging:
 • Microdermabrasie
  • Microdermabrasie is een techniek waarmee onregelmatigheden van de huid, rimpels, comedonen (mee-eters), littekens ontstaan door acne, vergrote poriën en ondiepe littekens minder zichtbaar gemaakt kunnen worden.
  • Bij microdermabrasie wordt de huid tot het laagje onder de opperhuid, laagje voor laagje afgeschaafd door middel van aluminiumoxidekristallen. Bij dit proces komen oude en dode huidcellen los welke via een vacuüm techniek direct in het systeem teruggezogen worden.
  • De volkomen veilige behandeling maakt de huid schoon en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen en elastine in de huid. Het regeneratievermogen van de huid zorgt voor nieuwe en jonge cellen waardoor de huid jonger en frisser oogt.
  • Na een microdermabrasie behandeling is de huid schoon is ontvankelijk voor actieve werkstoffen en klaar voor de 2e stap van de MicroSkinPolish behandeling.
 • Low Level Laser Therapy (LLLT) / Cold Laser in combinatie met hoogwaardige complexen
  • LLLT / Cold Laser is de toepassing van rood en bijna infrarood licht om huidherstel te bevorderen. Het rood en nabij infrarood licht wordt geproduceerd met diode lasers. De intensiteit van de diode lasers is niet zo hoog als een chirurgische laser en daardoor ontstaat er geen verwarmingseffect, het wordt daarom ook wel koud laser genoemd.
  • De cellen in het lichaam absorberen de lichtbundels en zetten ze om in energie die herstel en genezing bespoedigt. Het licht stimuleert de energieproducerende delen van de cel om stoffen aan te maken die het vernieuwingsproces van de beschadigde cellen versnellen. Door het optimaal laten functioneren van de huidcellen zal de huid er frisser uit gaan zien.
  • Tijdens de LLLT behandeling wordt een actief complex afgestemd op uw behoefte, in de huid gesluisd.
 • Polishing the Skin in combinatie met een super geconcentreerde serum
  • De afsluitende behandeling verminderd gevoeligheid en hersteld de huid. Middels een massagekop met een roterend effect wordt de super geconcentreerde serum in de huid gemasseerd. Het serum bevat bevat haver en kalmerende plantenextracten die niet alleen de aanwezige gevoeligheid van de huid zullen verminderen, maar tevens toekomstige gevoeligheid zoveel mogelijk gaan voorkomen. Zonnebloem- Avocado- en Teunisbloemolie herstellen de barrière
  • De behandeling werkt ontspannend en energiestromen worden gestimuleerd, waardoor spanningen losgelaten worden en de huid tot rust komt. Ook worden de bloedcirculatie en de lymfevaten gestimuleerd, waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten
Een behandeling duurt ongeveer 40 minuten. Het resultaat na een kuur van acht behandelingen: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met een onderhoudsbehandeling van een keer per vier weken blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam!
 

Salonbehandelingen
 
Losse behandeling 98,00
Kuur van 4 behandelingen 335,00
Kuur van 8 behandelingen 588,00
 

Sorteer op: