logo nieuw

Meditopics - Doorbloedingsmasker (100ml)

Meditopics - Doorbloedingsmasker (100ml)
32.95
InStock
Aanvullende productinformatie

Bij onvoldoende doorbloeding vermindert de kwaliteit van de huid. De gezichtshuid is dan vaak grauw, bleek en/of heeft last van vochtophoping. Op lange termijn veroudert de gezichtshuid daardoor sneller, evenals de hals en het decolleté. Bij een onzuivere huid, maar ook een schilferige huid, is ook vaak sprake van een slechte doorbloeding.

Het gelmasker bevat Hexyl Nicotinate, Benzyl Nicotinate en Urtica extract, stoffen die de doorbloeding stimuleren en de huid activeren. De zuurstoftoevoer in de huid verbetert, werkstoffen worden beter getransporteerd en opgenomen en de huid wordt (beter) gezuiverd. Na een aantal behandelingen zal de huid er gezonder en stralender uit gaan zien. De tekenen van huidveroudering, maar ook ontstekingen en littekens bij een onzuivere huid zullen verminderen en sneller genezen.

Alléén gebruiken op advies en onder begeleiding van een specialist of huidtherapeut !! Adviseer het masker voor thuisgebruik. Informeer de patiënt goed alvorens het masker mee te geven. Eerst toepassen in de praktijk, zodat de patiënt weet wat de bedoeling is.

Contra indicaties: een zeer gevoelige huid, eczeem of teleangiëctasiën (masker wel eromheen, maar niet erop).


Gebruiksaanwijzing

De gel in ruime hoeveelheid aanbrengen op de gereinigde huid, vermijdt contact met ogen en lippen (eventueel spoelen met veel water). Zodra een prikkeling wordt ervaren, de huid rood wordt en gaat gloeien, het masker met water verwijderen. De doorbloeding is gestimuleerd. Na verwijdering is het masker nog 5 minuten tot een uur actief, de huid blijft nog een tijdje rood.

* Om de doorbloeding van de huid blijvend te verbeteren, kan het gelmasker 1 à 2 maal per week worden aangebracht.
* Het is ook mogelijk het masker 14 dagen lang iedere dag te gebruiken. De huid zal dan door de continue stimulans zelf bloedvaten bij maken, waardoor de doorbloeding voor langere tijd verbeterd is.

Onzuivere huid
Door ontstekingen en littekens is de doorbloeding verstoord. Breng gel aan op het hele gezicht. Na verwijdering ziet u plaatsen waar de huid wit blijft, hier zijn de ontstekingen het meest actief en de doorbloeding het slechtst. Op deze witte plekken kunt u het gelmasker nog eens aanbrengen. Ontstekingen en littekens zullen verminderen.

Ouderwordende huid
Door veroudering wordt de doorbloeding vaak minder. Breng de gel aan op het hele gezicht. Daar waar het de huid wit blijft of pas na lange tijd van kleur verandert, is de doorbloeding het slechtst. Op deze plekken kunt u het gelmasker nog eens aanbrengen. De huid zal een gezondere kleur krijgen en tekenen van huidveroudering zullen verminderen.


Ingredients

 

Aqua, propanediol, hexylene glycol, fructose, glucose, sucrose, urea, dextrin, alanine, glutamic acid, aspartic acid, hexyl nicotinate, glycerin, butylene glycol, urtica dioica leaf extract, carbomer, sodium benzoate, TEA, benzyl nicotinate, sodium phytate, alcohol, CI142051, Coceth-7 (and) PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether (and) PEG-40 hydrogenated castor oil.


Terug naar overzicht