webshop header

Visagie

Voor een grote groep vrouwen wordt het steeds belangrijker om er goed en verzorgd uit te zien. De make-up speelt hierbij een grote rol. Door het gebruik van de juiste producten en technieken worden bepaalde onderdelen van het gezicht geaccentueerd, terwijl andere delen naar de achtergrond verdwijnen. Hierdoor ontstaat er een goed evenwicht in het gezicht.
 

Salonbehandelingen

 
Dag Make-up € 22,50
Een zo natuurlijk mogelijk uitziende look om overdag naar een feestje of sollicitatie te gaan.

 
Avond Make-up € 27,50
Een avond make-up geeft net wat meer glamour voor dat leuke avondje stappen of feestje. Het is net iets zwaarder dan de dag make-up. Ogen, blusher en lippen worden wat zwaarder aangezet. De make-up kunnen we wat verrijken door bijvoorbeeld het gebruik van lipgloss, glitters en wimperstukjes.

 
Bruids Make-up € 64,50
Make-up voor een speciale dag waarbij de bruid er op haar mooist uit wil zien. Er word rekening gehouden met persoonlijke wensen, de kleur van de kleding en de kleuren van het boeket. Het is belangrijk dat de make-up in diverse situaties goed overkomt, bijvoorbeeld bij daglicht, zowel binnen als buiten, bij kunstlicht, op de foto's en video. Maak ruim voor de trouwdag een afspraak voor een proefmake-up. Houd rekening met een eventuele zonnebankkuur of kleuring van het kapsel. Prijs is inclusief proefmake-up, bruidsmake-up en een lipstick (aan huis €12,50 extra).

 
Make-up advies € 39,50
Wij brengen u graag op de hoogte van onze nieuwe trends en technieken. De make-up wordt aangebracht met uitgebreide uitleg en advies van de juiste kleuren en technieken die bij u passen. Tevens ontvangt u 10% korting op de make-up producten, die u aanschaft na dit advies.


  

BEAUTY-FACTOR 2001-2014webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop