logo nieuw

Permanent Make-up

Permanent Make-Up (PMU) is ideaal voor iedereen. In het bijzonder de mensen die veel sporten, naar de sauna gaan, moeite hebben met make-up aanbrengen, een vette huid hebben waarbij make-up moeilijk blijft zitten. Kortom de ideale oplossing om zo uw bed uit te stappen met een natuurlijke look.

PMU blijft 3 tot 5 jaar zichtbaar, maar blijft het mooiste wanneer het ieder jaar met één behandeling wordt opgefrist.

Vergunning
Laat je PMU alleen zetten in een studio met een vergunning. Een behandelaar zonder GGD-vergunning werkt illegaal. Bovendien is bij behandelaars die zonder vergunning werken, vanuit bijvoorbeeld een keuken of zolderkamer, niet gecontroleerd of men veilig of hygiënisch werkt. Hierdoor zijn de gezondheidsrisico's groot. Zo kun je bijvoorbeeld besmet raken met hepatitis B of C of hiv als naalden of andere materialen niet goed schoon zijn. WIJ ZIJN IN HET BEZIT VAN DE VERGUNNING VAN MINISTERIE VAN VOLKSGEZONDHEID! Voor meer informatie www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Uiteraard werken wij met het meest geavanceerde apparaat ter wereld voor Permanent make-up dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. De safety hygiëne (naald)module zorgt voor de meest hygiënische manier van werken. De pigmenten voldoen aan de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid.

De behandeling
Voordat de behandeling plaats vindt, wordt er door de PMU-specialist de plaats die behandeld gaat worden, verdoofd met EMLA-crème die u zelf dient te halen op recept van uw huisarts. Wanneer de verdoving is ingewerkt en de crème verwijderd, wordt de PMU voorgetekend en in overleg de uiteindelijke PMU in de huid gezet. Afhankelijk van de huid kan een nabehandeling nodig zijn.

Wenkbauwen hairstroke/haartechniek
Door het tekenen van haartjes krijgt u natuurliljke wenkbrauwen. Ideaal voor mensen met weinig make-up, waarbij de wenkbrauwen niet overheersen.

Microblading
Microblading is een tatoeage-techniek waarbij een disposable "mesje" wordt gebruikt om semi-permanent pigment aan de huid toe te voegen. Met deze techniek krijg je een natuurlijkere uitziende wenkbrauw dan de haartechniek met het apparaat. De nabehandeling zal eerder plaatsvinden dan de hairstroke techniek met het apparaat omdat dit oppervlakkiger is.

Correcties en verwijderen van PMU
Verkeerd opgekleurde wenkbrauwen of eyeliners kunnen worden gecorrigeerd en perfect op kleur worden gebracht. Nagenoeg alle problemen kunnen hiermee worden opgelost. Tevens kan PMU verwijderd worden met laser. Eye-liners kunnen niet worden verwijderd wel gecorrigeerd.

Nazorg
De gepigmenteerde huid moet de eerste week droog blijven. De eerste week het volgende laten: UV-licht, sauna, zwembad en het zelf verwijderen van pigmentkorstjes. Bij de intake ontvangt u een uitgebreide nazorg instructie of download hier.

 

Salonbehandelingen
 
    Incl. 1 nabeh   Opfrissen
Wenkbrauwen Lijn 280,00   93,50
  Haartechniek 250,00   83,50
Eyeliner Onder 145,00   48,50
  Boven 165,00   55,00
  Onder en Boven 267,50   89,50
Correcties of verwijderen Prijs op aanvraag

Wilt u wenkbrauwen en eyeliner(s) in 1 behandeling doen, dan ontvangt u 10% korting! Dit geldt ook voor het opfrissen van uw Permanent Make-up.


 

Foto's


Opvulling en correctie met Microblading

     
Opvulling wenkbrauw: Haartechniek     Volledige wenkbrauw: Haartechniek

     


Opvulling wenkbrauw: Lijn                  


Opvulling of volledige wenkbrauw met haartechniek


Eyeliners boven en/of onder
Foto 1: Puntjes voor een vollere wimperaanzet
Foto 4: Na genezing met make-up

 

                                                                                                                              
Veilig shoppen en betalen        Telefonische assistentie          Levering binnen 48 uur                    Gratis levering        
Betalen met iDEAL, iDeal QR,                013-5700822                U ontvangt het product z.s.m.      Vanaf een aankoop t.w.v. €70
    PayPal, Bancontact                    maandag t/m vrijdag                                                                          is de levering gratis
9.00-17.00 uur