webshop header

Monu - Sun Kiss Spray (100ml)

Monu - Sun Kiss Spray (100ml)
€ 24.00
Voorraad: onbeperkt
Een zelfbruinende spray die snel werkt en snel droogt. Kan worden gebruikt op het gelaat en het lichaam voor een lichte, natuurlijke gouden kleur. Het product wordt aangeboden in een flesje van 100ml met een vernieuwende 360⁰ ultrafijne spray die in elke hoek werkt. Ideaal voor moeilijk bereikbare plekjes.
 
Huidtype
Alle huidtypes

Productvoordelen
Zonnebloemextract werkt als een antioxidant terwijl vitamine A en E en druivenpitextract vrije radicalen helpen te neutraliseren. Aloë Vera en panthenol kalmeren en verzachten. Voor een lichte, natuurlijk uitziende bruine teint. De niet-vette textuur droogt in enkele minuten. Sommige mensen met een meer donkere huidskleur zullen het product meer dan één keer moeten aanbrengen om een verschil te zien. Het product bevat geen UVA/UVB-filters. Voor een blootstelling aan de zon is dus extra bescherming vereist.

Gebruik
Bereid de huid voor een gelijkmatig bruine teint voor door ze te scrubben en te hydrateren, met extra aandacht voor droge zones. Hou de fles op een afstand van ongeveer 20 cm en verstuif gul op de huid, zone per zone. Gebruik spaarzaam op drogere zones zoals knieën, ellebogen en enkels, waar de kleur te donker kan worden. Wrijf in voor een gelijkmatige verdeling. De bruine kleur verschijnt binnen 1-3 uur. Breng opnieuw aan voor een donkerder teint. Verstuif niet rechtstreeks op het gelaat. Verstuif op de handpalmen en breng dan aan op het gelaat. Was de handen grondig na elk gebruik.
Terug naar overzicht

BEAUTY-FACTOR 2001-2014webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop