webshop header

BrowExtender ACTIE

BrowExtender
€ 38.55 nu € 9.65
Voorraad: onbeperkt
Kleur:
De BrowExtender bestaat uit kleine fiberhaartjes en is een ideaal product voor mensen met weinig wenkbrauwharen, haperingen of littekens in de wenkbrauw. Het is alsof je in één keer honderden haartjes toevoegt, waardoor een heel natuurlijk effect ontstaat. In combinatie met de fixeergel zien de fiberhaartjes eruit als echte wenkbrauwharen en zijn ze niet van echt te onderscheiden. Bovendien is de BrowExtender semi-permanent en kun je er ook mee zwemmen. Ook te gebruiken als wenkbrauw poeder.

Eenvoudig aan te brengen
Met een beetje handigheid kun je binnen 1 minuut een verbluffend resultaat behalen.

  • haperingen/littekens in de wenkbrauwen: Breng de Fixing Gel aan op de open plekjes in de wenkbrauw. Breng daarna deppend de fiberhaartjes met het pennetje of het applicatiekwastje aan op de Fixing Gel. Het teveel aan haartjes kan met de speciaal bijgeleverde Brow Remover verwijderd worden.
  • geen wenkbrauwen: Vul de wenkbrauwen met de Fixing Gel en breng vervolgens met deppende beweging de fiberhaartjes aan.
  • normale wenkbrauwen die je wilt accentueren: Gebruik de BrowExtender direct uit het flesje met de applicator op de wenkbrauwen om zo vollere wenkbrauwen te creëren.
Aangezien het product vernieuwd is, kan het zijn dat je zonder fixing gel ontvangt, dan zijn de haartjes meer een emulsie en heeft dezelfde werking.

Normaal 38,55
Terug naar overzicht

BEAUTY-FACTOR 2001-2014webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop