logo nieuw

Cryolipolyse

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam zal worden afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

De behandeling
Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld met een non-invasieve behandelkop. Dit wil zeggen dat het de huid niet binnen dringt en daardoor huidweefsel niet aantast. Na het aanbrengen van het Natural Silk Antifreeze Mask op het te behandelen gebied, wordt de huid met de behandelkop vacuüm gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Doordat de huid een korte tijd wordt verwarmt, wordt het vet als het ware losgeweekt. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld. Dit zal in het begin erg koud aanvoelen maar zal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces van de vetcel in gang gezet. Dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Nabehandelingen
Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Al 3 weken na de behandeling zijn de eerste resultaten zichtbaar en na 2 maanden zal zeker een verschil te zien zijn. Het lichaam blijft nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. Tussen deze opeenvolgende cryolipolyse behandelingen ligt een periode van gemiddeld 8 tot 12 weken. De resultaten zullen na een periode van 2 tot 3 maanden zichtbaar zijn.

De cryolipolyse behandeling duurt ongeveer 1 uur en kan gemakkelijk tijdens de lunchpauze of op een ander handig moment op de dag worden ingepland. Met de nieuwe Medcos Body- Wizard Duo kun je met 1 behandeling wel 4 plaatsingen tegelijk doen. Dus binnen 1 uur kan je op vier verschillende plekken een cryolipolyse behandeling ondergaan.Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten, maar het is uiteraard mogelijk een heerlijke facial erbij te boeken.

Nazorg
De cryolipolyse behandeling is na genoeg voor iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is alleen niet een techniek die gebruikt kan worden bij iedereen met overgewicht. Gemiddeld genomen geldt een maximum BMI van 30. Het is per persoon verschillend hoeveel MedCos cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en vetpercentage, maar ook uw leefstijl. Hoe kan het resultaat verhoogd worden?
  • Gebruik het Cosbeau Slimming Serum thuis, deze heeft een vetafbrekende werking.
  • Gewichtstoename zal het resultaat van de behandeling nadelig beïnvloeden. Het volgen van een gezond dieet en regelmatig sporten zal een positief effect op de behandeling hebben. De behandeling verwijderd de vetcellen van het behandelde gebied. Als u meer calorieën tot u neemt dan u verbruikt en daarnaast weinig tot geen beweging heeft zullen de extra calorieën die u tot zich neemt weer worden omgezet in vetcellen die zich op andere plaatsen op uw lichaam zullen vestigen. Dit is het perfecte moment om uw eet- en beweging gewoontes onder de loep te nemen en hier een positieve wending aan te geven om het resultaat van de behandeling te optimaliseren.
  • Vermijd het gebruik van ontsteking remmende medicatie zoals ibuprofen, naproxen en celebrex tot 6 weken na de MedCos cryolipolyse behandeling. De reactie van ontstekingsremmers op uw lichaam zal het proces van het verwijderen van dode vetcellen vertragen.

Omdat de cryolipolyse behandeling een non-invasieve behadeling is, kunnen direct na de cryolipolyse behandeling de dagelijkse activiteiten zoals werk en sport weer opgepakt worden.
 
Salonbehandelingen

Per behandeling
 
1 kop/plaatsing     98,00
2 koppen/plaatsingen   173,00
3 koppen/plaatsingen   248,00
4 koppen/plaatsingen          323,00
 

 
Cosbeau - Slimming Serum


InStock
59.95