logo nieuw

AHA of TCA Peeling

Uw huid is kostbaar, maar zeker ook een kwetsbaar orgaan. Vanaf het 30ste levensjaar verdient uw huid extra aandacht, want rond die leeftijd worden tekenen van veroudering zichtbaar. Als u de huid niet goed verzorgt, nemen de kenmerken van veroudering in de loop van de jaren steeds verder toe.

Behalve het natuurlijke verouderingsproces bestaat ook de extra snelle huidverandering door overmatige blootstelling aan vervuiling en zonlicht. UV-straling breekt de elastinevezels af die de huid soepelheid en veerkracht geven. Naarmate u ouder wordt, maakt de huid minder elastine aan. Zonder professionele gezichtsverzorging, duurt het niet lang voordat de afbreuk van elastine groter is dan de aanmaak. De conditie van uw huid gaat dan snel achteruit. Gelukkig zijn er diverse manieren om de uitstraling van de huid jong en gezond te houden.

De Meditopics-serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (overgevoelig, droog, acné, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De serie bevat diverse verzorgende crèmes, huidreinigers, lotions, peelings, zonbeschermingsproducten en maskers.

Glycolzuurpeeling/AHA-peeling
Fruitzuren zijn effectief om de huid een oppepper te geven, om zich te vernieuwen en nieuw collageen aan te maken. De peeling geeft in een kuur van 6 behandelingen, met tussenposes van 10 en 14 dagen verbluffende resultaten bij fijne droogtelijntjes, contourverslapping en een huid met grove poriën. Een fruitzuurpeeling is ook effectief tegen pigmentvlekken en acné. Het maakt de opperhuid dunner zodat de talgklieren niet meer kunnen verstoppen en het actieve bactieriën doodt.


TCA-peeling
Trichloorazijnzuur is een intensieve peeling die wordt toegepast bij een sterk zonbeschadigde huid, medium tot diepe rimpels, grove acne littekens, pigmentatie en zeer grove poriën. TCA lost het wateromhulsel van de natuurlijke celeiwitten op, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Tegelijkertijd wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. De peeling dringt dieper in de huid door dan een AHA peeling, wat resulteert in een iets langere hersteltijd. Om het resultaat met de TCA peeling te optimaliseren is het aan te raden minimaal 3 AHA-Peelings met een interval van 2 weken te ondergaan.

Adviezen:

  • Gebruik tijdens en gedurende 6 weken na de peelingsessies geen huidverzorgingsproducten die Vitamine A (Retinol) bevatten. Vitamine A versterkt ongewenst de werking van glycolzuur. Tijdens de voorbehandeling kan Vitamine A wel gebruikt worden, maar niet gelijktijdig met een van de peelingproducten.

  • Vermijd zoveel mogelijk blootstelling aan de zon voor en na de behandelingen


Om het resultaat te optimaliseren en de kans op allergische reacties te minimaliseren, biedt Meditopics een voor- en nabehandelingsplan voor iedere specifieke huidindicatie.


Contra-indicaties:
  • Actieve Herpes Simplex Virus
  • Orale medicatie Retinoide groep (bijv Roacutane)
  • Zwangerschap


Salonbehandelingen

 
Glycolzuurpeeling (30 minuten) 78,00
Kuur Glycolzuurpeeling (6 behandelingen) 390,00

TCA peeling

(30 minuten)


99,00
Kuur TCA peeling (3 behandelingen) 252,45


 

 

 

 

Sorteer op:
1 - 2 - Volgende

1 - 2 - Volgende