logo nieuw

Gastenboek

Als u het leuk vindt, laat dan een berichtje achter in ons gastenboek.

 
Geplaatst door: Tevreden gebruiker m van Clean 9 22-03-2016 12:48:00
Beoordeling:
Voordat ik hieraan begon, twijfelde ik omdat ik graag van lekker eten houdt. Samen met mijn vriendin durfde ik de uitdaging met mezelf wel aan. Dag 1 en 2 was bikkelen, maar door het schema uit het boekje blijf je gefocust. Daarnaast heb ik groente en fruit uit het lijstje gegeten om niet terug te vallen in mijn slechte gewoontes. Er werd me echt een spiegel voorgehouden, HELP ik ben een ?#foodjunkie? ; In een kwartier gewoon 3 keer in de snoepla gaan kijken wat we allemaal in huis hadden, wat een moeite heb ik om van al dat lekkers af te blijven.
Vanaf dag 3 ging het makkelijker en verlangde ik al naar de heerlijke verse maaltijden in de avond van de recepten uit het boekje. Een domper was wel het weekend! Toch de alcohol op het feestje niet kunnen laten staan, met als gevolg dat de bak chips en stokbroodje met salades er niet alleen voor de gezelligheid stonden. De volgende ochtend baalde ik, maar hervatte het programma en heb het braaf afgemaakt.
Ik merkte na een paar dagen dat ik me meteen fitter voelde, mensen om me heen zagen dat er kilo's af waren. Uiteindelijk is er totaal 21 cm vanaf, voornamelijk op m'n borst, taille en heupen. Nu wil ik doorzetten om mijn eetgedrag aan te passen, maar 9 dagen zijn voor mij te kort. Mijn tweede uitdaging staat al klaar voor morgen, dan begin ik met F.I.T. 1, die 30 dagen duurt. Ik heb er zin in!!
Geplaatst door: Marianne Horsten 15-09-2015 16:02:11
Hoi Wendy

Van harte gefeliciteerd met je gedeelde 40ste plaats in de top 100 van beauty-salons.

Gr. Marianne Horsten.