webshop header

Wimpers

Wimperpermanent / Lash Perm met klemmetjes

Tot 6 weken lang perfect gekrulde wimpers voor € 29,00. Het kan nu in een behandeling die slechts 45 minuten duurt. De wimperkrultang kan daarmee definitief in de prullenbak! Door uw wimpers een semi permanente krul te geven bespaart iedere vrouw 's ochtends tijd, zorgt voor een open en verleidelijke blik op welk tijdstip van de dag dan ook en voorkomt dat wimpers onder de last van mascara bezwijken en hun normale vorm terug aannemen gedurende de dag. Ook is de krul, vergeleken met die van de authentieke krultang, vele malen mooier.

De methode met klemmetjes is door het gebruik van een gepatenteerd systeem volledig veilig voor huid en ogen en daarom geschikt voor iedereen. Je kunt je eigen mascara blijven gebruiken, maar eventueel ook laten verven door ons na de behandeling (+ € 6,00).
 

Wimperlift / Lash Lifting met rolletjes


Refectocil Eyelash Curl met collageen en cysteïne geeft je wimpers een prachtige krul, waardoor de ogen groter en expressiever lijken. Tegelijkertijd worden de wimpers gevoed. In tegenstelling tot een mechanische wimperkrultang vormt Refectocil Eyelash Curl de wimper met de krul die tot 6 weken aanhoudt. Collageen is een van de vaak voorkomende structurele eiwitten in het menselijk lichaam. Samen met het aminozuur cysteïne, dat heeft bewezen bij te dragen aan de ontwikkeling van de haar, voeden en beschermen deze actieve ingrediënten de wimpers tijdens de behandeling, waardoor ze er verzorgd en voller uit kunnen zien.

Deze behandeling duurt 45 minuten en kost €39,00. Ook kan je na de behandeling ervoor kiezen om door ons je wimpers te laten verven (+€6,00)
 


Wimperextentions / Single-Lashes / One-by-one-Lashes

Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimper haren aan de natuurlijke wimpers bevestigd, met speciale lijm. Deze lijm blijft zacht en flexibel en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Tot 2 maanden houdbaar!! Je eigen wimperharen wisselen tussen de 3 en 6 weken. Als er een wimperhaar uit valt waar een extension aan vast zit, dan valt de wimperextention uiteraard ook me uit. Je hebt er dus het meeste plezier van als je ze op de 2 á 3 weken op laat vullen.

 
Nieuwe set € 81,50
Nabehandeling (2-3 weken) € 27,50
Nabehandeling (3-4 weken) € 40,75
Nabehandeling (4-5 weken) € 54,00
Nabehandeling (5-6 weken) € 67,25 

Wimperextentions

Semi-permanente wimperverlenging zijn natuurlijk uitziende wimpers, die plukje voor plukje met een speciale rubber-lijm op uw eigen wimpers worden gezet. Ze blijven 2 tot 3 weken zitten. Met deze wimpers kunt u alles doen, zoals: sporten, zwemmen, naar de sauna enz. Duralash wimpers maken mascara overbodig. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 35,00.
 

 

 
Sorteer op:
 

BEAUTY-FACTOR 2001-2014webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop