webshop header

Monu - Golden Glow (200ml)

Monu - Golden Glow (200ml)
€ 38.00
Voorraad: onbeperkt
Een zelfbruinende crème voor gebruik vóór een blootstelling aan de zon of het hele jaar door, voor een gezonde, bruine teint, gebruik op het gelaat en het lichaam voor een natuurlijke ogende bruine teint na 3-5 uur, afhankelijk van het huidtype.

Huidtype
Alle huidtypes

Productvoordelen
Het resultaat is een mooie, natuurlijke bruine kleur zonder hulp van de zon. De natuurlijke vocht inbrengende eigenschappen en etherische oliën in het product houden de huid zacht en soepel. Contra-indicaties: vitiligo, chloasma, huidkanker, huiduitslag of andere huidproblemen zoals eczeem. Dit product geeft minder goede resultaten op een hele bleke huid, omdat het samenwerkt met de natuurlijke melanine van het lichaam.

Gebruik
Begin voor een perfect resultaat met een huidpeeling met Monu Micro Exfoliant en Monu Body Buffer. Breng dan een kleine hoeveelheid dagcrème aan op het gelaat. Smeer vervolgens Super Sculpt Body Lotion op het lichaam, met extra aandacht voor droge zones. Breng Golden Glow zacht en gelijkmatig aan op de huid. Vergeet bij een gebruik op het gelaat de kaaklijn en de nek niet, en vermijd de ogen en oogleden. Vermeng Golden Glow eerst met een beetje Super Sculpt Body Lotion voor een meer natuurlijk resultaat op handen en knieën, elle bogen en voeten. Vergeet niet over de nagels te vegen. Laat 10 minuten intrekken alvorens aan te kleden, om vlekken op de kleding te vermijden. Was de handen. 
Terug naar overzicht

BEAUTY-FACTOR 2001-2014webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop