webshop header

Dermalogica

Bij Beauty-Factor beschikken we over een team van skincare-specialisten die getraind zijn en regelmatig bijgeschoold worden door het wereldwijd erkende Internatial Dermal Institute. De producten van Dermalogica, ontwikkelt door het IDI, bevatten alleen zuivere ingrediënten, er zitten geen chemische geur- en kleurstoffen in en zijn niet op dieren getest.

Dermalogica zullen wij inzetten voor huidverbetering, dit in combinatie met apparatuur voor nog betere resultaten. U moet hierbij denken aan vapozone, borstelapparaat, desincrustatie (diep reinigen en verweken) en iontoforese (dieper in huid brengen van in-water-oplosbare werkstoffen).

Contra-indicaties:
  • Metalen implantaten
  • Pacemakers/hartproblemen
  • Epilepsie
  • Zwangerschap
  • Diabetes


Salonbehandelingen

Bij behandelingen met dermalogica boeken we een tijd in, waarin we de behandeling aanpassen aan uw behoefte. Doordat we gebruik maken van apparatuur, kan iedere behandeling anders zijn, net als de apparaten die we inzetten tijdens de behandeling.


 
MicroZone (20 minuten) € 30,25
Geen tijd voor een volledige gelaatsbehandeling, maar toch een probleemzone aanpakken? Deze intensieve 20 minuten behandeling is ideaal voor tussen 2 gelaatsbehandelingen of als kuur. Voor elk probleem is een oplossing, van een gestresste huid, vermoeide ogen tot een uitbarsting van puistjes. MicroZone behandelingen komen niet in plaats van uw 6-weekse behandeling, maar is meer een "check-up" zodat u er op uw best uit blijft zien!
 
Facial Small (30 minuten) € 45,50
Facial Medium (45 minuten) € 60,75
Facial Large (60 minuten) € 76,00
 
 
 

 

 

BEAUTY-FACTOR 2001-2014webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop